Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A bambuszkaró biztos támaszt nyújt a növényeknek

 

Szüksége lenne cseperedő növényének megfelelő támasztékra, de nem tudja, hogy hol keresse? Környezetbarátként gondolkozik? Webáruházunkon keresztül való rendelés esetén maximum három napon belül hozzájuthat a növényét kiválóan megtartó alkalmatossághoz, ami éppenséggel lehet egy fás- vagy lágyszárú bambuszkaró is.

Amennyiben ez a növény még fiatal, zsenge és stabilitására szeretne működő megoldást találni, akkor a bambuszkarót javasoljuk erre a célra, mivel, ha nem rendelkezik csemetéje megfelelő támasztással, akkor viszonylag könnyedén összerogyhat a saját súlya alatt, amivel csak a fejlődésben gátolná. A megfelelő támasztás képes tökéletesen megóvni egy nagyobb széltől is növényét. Japán tradicionális örökzöldje univerzális funkcióját tekintve erre a célra is tökéletesen alkalmas. A bambuszkaró manapság népszerű opció a dísznövények nevelésével kapcsolatban, mivel kis súlyú, üreges, rugalmas szárakkal rendelkezik és nagyon hajlékony, ennek ellenére megfelelő stabilitást tud nyújtani.

A bambuszkaró kiváló a növények nevelésére, mivel tartóssága megkérdőjelezhetetlen és mindezek mellett stílusos, natúr színű, ezért kitűnően be tud illeszkedni az Ön kertjébe. Összesen hat különböző méretű bambuszkarót kínál oldalunk. A legalacsonyabb 0,6 méter, míg a legmagasabb 2,1 méter hosszú. A méret kiválasztása lényeges, mivel a legtöbb növénynek különbözőek az elvárásai a növekedési időszakban. Amennyiben úgy érzi, nem megfelelően informált ebben a témában, akkor érdemes ennek utána járnia.a

Tartalomhoz tartozó címkék: karó bambuszkaró