Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A növénytámasz biztosítja növényei épségét

 

Az idők kezdete óta a növénytermesztés fontos részét képezte az emberek mindennapjainak. Eleinte kizárólag saját termesztésre majd később megélhetési célból is. Napjainkban már dísznövényként is funkcionálhatnak. Amikor növénye a fejlődés során elér egy bizonyos szintet, akkor mindenképpen szüksége lehet megfelelő növénytámaszra, mivel nagy esély van arra, hogy a saját súlya alatt összeroskadhat.

Legyen szó professzionális vagy hobbikertről ennek használata elengedhetetlen az egészséges növekedéshez és bőséges terméshez. Webáruházunk kínálatában számos növénytámasz közül tud választani, attól függően, hogy önnek éppen melyikre van szüksége. Amennyiben ön a természet tudatosság híve, abban az esetben is tud alternatívát nyújtani weboldalunk. Környezetbarát növénytámasz alkalmatosságok közé sorolhatóak a bambusz és kókuszkarók, amelyek nem csupán a stabilitásban játszanak nagy szerepet, de az utóbbi kitűnően alkalmas növények felfuttatására is vastagsága okán.

A bambuszkarók hat, míg a kókuszkarók négyféle méretben kaphatóak, amelyek mindegyike garantált minőségű, kötegelt növénytámasz. Amennyiben Ön hosszabb távra tervezne, weboldalunk akkor is tud alternatívát nyújtani. Műanyag bevonatú támasztékaink kiállja az idő próbáját és durva felületének köszönhetően pedig garantálja a biztosabb fogást, amellyel növénye csak nyerhet. A felsoroltakon kívül a növénytámasz kínálatunk részét képezik a virágpálcák és viráglétrák is, amelyeket olyan színben rendelhet meg, amilyen éppen illik kertjéhez vagy növényeihez.

Tartalomhoz tartozó címkék: növénytámasz karó