Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A szeparátor nem csak ipari területeken használható

A nagyméretű tárgyak szállítása és raktározása veszélyes tud lenni, ezért az ilyen esetekben kiemelten fontos a körültekintő eljárás. A nemkívánatos elmozdulás elkerülése céljából használható a szeparátor. Ez egy erős síkháló, ami főként a fém és beton alkatrészek, elemek egymástól való elválasztására szolgál.

A segítségével elkerülhető a rakomány mozgása, illetve az esetleges megkopása is. A szeparátor anyaga leginkább nagy szilárdságú és szemméretű polietilén, ami nem tesz kárt az érzékeny felületű kellékekben sem, emellett pedig kiválóan ellátja a rögzítés funkcióját. A minőségi szeparátor rendkívül ellenálló a mozgatás közben szükségszerűen keletkező erőhatásokkal szemben. A háló szemmérete 3 és 8 mm között terjed, a felhasználó igény szerint választhat, hogy a sűrűbb vagy a ritkább szövésű kivitelezést alkalmazza.

Nem csupán ipari területen használható a szeparátor, hanem bárhol, ahol nagyméretű és súlyos dolgok elmozdítására van szükség, így a kedvező tulajdonságai révén gyakran főszerepet kap például a mezőgazdasági és a kereskedelmi területeken is. Az eszközt Ön is könnyedén beszerezheti az erre szakosodott üzletekben, többek között a webáruházunk felületén is. Azonban nálunk mindössze néhány kattintásra van szüksége ahhoz, hogy elintézze a rendelést. A kínálatunkban széles választékban elérhető a szeparátor. Leginkább fekete, natúr és zöld színben készül. A különböző típusok mérete eltérő lehet, de mindegyik fajta rendkívül jól viseli a folyamatos és ismétlődő terhelést, így akár lakásfelújítás esetén is alkalmazhatók.

Tartalomhoz tartozó címkék: szeparátor minőségi szeparátor