Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BiOgardena A PROFESSZIONÁLIS GYEP Tápanyaga

Ár:
30.130 Ft (23.724 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BGT25
Elérhetőség: RaktáronBIO BESOROLÁSÚ PROFESSZIONÁLIS TÁPANYAG GYEP SZÁMÁRA

 

A BiOgardena ökológiai gyeptrágya meglévő gyep ápolásához, új gyepfelületek létrehozásához, a magok vetésekor vagy a tekercsek fektetésekor. A kristályos formula megkönnyíti a kézi szórást, illetve kihelyezését követően szinte láthatatlan marad a fűszálak között. Alkalmazása során a trágya gyorsan felszívódik a talajba és hosszú ideig biztosítja a sűrű gyepszőnyeg kialakulásához szükséges tápanyagokat, nitrogénveszteség nélkül. A BiOgardena ökológiai gyeptrágyájában található nitrogén kizárólag szerves nitrogén, ami azt jelenti, hogy nem károsítja a természetet, talajvizeket, mert a növények maradék nélkül tudják hasznosítani, használatával hozzájárul egy biztonságos és vegyszermentes környezet kialakításához.

Menny.:db

Változás

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállításunk megváltozott, miszerint minden héten egyszer, a csütörtöki napon adjuk át a Futárszolgálatos kollégának a megrendelt termékekeket!

Kérem, ennek tudatában adják le a rendelésüket!

Köszönjük szíves megértésüket!

További szép napot kíván a Greenberg csapata!

Leírás és Paraméterek

ALKALMAZÁSI JAVASLAT:
A trágyázást az év bármelyik szakaszában el lehet indítani, de a legjobb eredményeket a korai tavasszal, a gyep sarjadásának megkezdődésekor lehet elérni.
A gyeptrágya 5-6 hónapig működik. A tavaszi alkalmazásakor szórjunk el 100 g / m² BiOgardena PROFESSZIONÁLIS GYEP Tápanyagából!

Javítja a talaj szerkezetét, termékenységét és pozitívan befolyásolja a humusz képző hasznos mikroorganizmusok fejlődését, a növények kálium és foszfor felvételét, valamint biztosítja az optimális fűnövekedést és növeli a betegségekkel szembeni természetes ellenállását is.

A csomag tartalma 250 m²-es gyephez elegendő.

Őszi alkalmazás 50 g / m² (opcionális) - a gyeptrágyát ősszel is érdemes alkalmazni, hogy segítségével felkészítsük gyepünket a téli időszakra, aminek köszönhetően egy erősebb, jobb kondícióban lévő gyeppel tudjuk indítani a tavaszt.

TÁPANYAG TARTALOM:
Összes nitrogén (N) 12%, ebből szerves nitrogén (N) 12%,
Szerves szén (C) 40%,

A termék a 889/2008 / EK bizottsági rendelet I. melléklete alapján az Európai Unióban biogazdálkodásban engedélyezett.
A forgalomba hozatal a műtrágyákról szóló törvény 2007. július 10-i 5. cikke alapján történik.

TÁROLÁSI IDŐ: a gyártás időpontjától számított 4 év.

A gyártás dátuma, a lejárati idő és a sorozatszám a csomagoláson található. Hűvös helyen, hőforrásoktól és közvetlen napfénytől elzárva tartandó. A minimális tárolási hőmérséklet 5 ° C. Szorosan zárt, eredeti csomagolásban, gyermekektől elzárva tartandó.

FORGALMAZÓ: Greenberg Kft. 2730 Albertirsa, 3577/3., info@greenberg.hu

Súly: 25 kg
Származási hely: EU

25kg