Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BiOgardena Áfonya és Savkedvelő növények tápanyaga 1kg

Ár:
2.920 Ft (2.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BGBK1
Elérhetőség: Raktáron
BIO BESOROLÁSÚ ÖKOLÓGIAI TÁPANYAG ÁFONYA ÉS SAVKEDVELŐ NÖVÉNYEKHEZ
A trágya használatával táplálhatja és savanyíthatja a talajt, ezzel biztosítva a bőséges virágzást és magasabb hozamot. A magas tápanyag és elemi kén tartalmának köszönhetően ültetéskor elősegíti a növény gyökeresedését, szerves szén tartalma pedig támogatja a hasznos talaj mikroorganizmusokat, mely a növények hatékonyabb tápanyagfelvételéhez járul hozzá. Használja kora tavasztól késő nyárig, egyszer a szezonban!
Menny.:db

Változás

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállításunk megváltozott, miszerint minden héten egyszer, a csütörtöki napon adjuk át a Futárszolgálatos kollégának a megrendelt termékekeket!

Kérem, ennek tudatában adják le a rendelésüket!

Köszönjük szíves megértésüket!

További szép napot kíván a Greenberg csapata!

Leírás és Paraméterek

ALKALMAZÁSI JAVASLAT:

1. A már elültettet növények köré szórja ki a tápanyagot (javasolt adagolás: áfonya: 8-100 g/m2; egyéb savanyú talajt kedvelő növények: 80-140 g/m2) keverje el a talajban, majd öntözze meg.

2. A palánták ültetésekor keverjen el az ültető közegben 50-130 g/m2 a növény méretétől függően, majd beültetés után öntözze meg.

TÁPANYAG TARTALOM:
Nitrogén szerves formában 10%, Vízben oldható nitrogén 5%,
Vízben oldható kén (SO3) 44%, Szerves szén (C) 30%.
A termék a 889/2008 / EK bizottsági rendelet I. melléklete alapján az Európai
Unióban biogazdálkodásban engedélyezett. A forgalomba hozatal a műtrágyákról szóló törvény 2007. július 10-i 5. cikke alapján történik.

Tárolási idő: a gyártás időpontjától számított 4 év. A gyártás dátuma, a lejárati idő és a sorozatszám a csomagolás alján található. Hűvös helyen, hőforrásoktól és közvetlen napfénytől elzárva tartandó. A minimális tárolási hőmérséklet 5 ° C. Szorosan zárt, eredeti csomagolásban, gyermekektől elzárva tartandó.

FORGALMAZÓ: Greenberg KFT. 2730 Albertirsa,3577/3., info@greenberg.hu
Származási hely: EUSúly: 1kg

1kg