Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gripple huzalfeszítő M D3mm huzalhoz

Ár:
815 Ft (642 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GrippleM
Várható szállítás: 2023. december 13.
Szállítási díj: 2.921 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A szerelési idő 85%-át is megtakaríthatja, ha Ön Gripple függesztőket, illetve rögzítőkellékeket használ - egyéb - hagyományos módszerekhez képest. Nemcsak a szerelés gyorsabb, nincs szükség előmunkálatokra sem, mint a vágás vagy a tömítés.

Karácsonyi rendelési és szállítási határidők

Amennyiben karácsony előtt szeretné megkapni csomagját, kérjük az alábbi határidőket vegye figyelembe. Felhívjuk figyelmét, hogy a kiszállításra garanciát nem tudunk vállalni, hiszen onnantól, hogy csomagját átadjuk a futárszolgálatnak, nincs ráhatásunk a szállítás idejére. A futárszolgálatok karácsony előtt különösen sok csomagot szállítanak, ezért előfordul, hogy nem tudják tartani a normál 1-2 munkanapos szállítási határidőt. Ezért kérjük, hogy mielőbb adja le karácsonyi rendelését, hogy biztosan időben elérjen Önhöz!

 

Kedves Vásárlóink!

Webshopunk 2023.12.16-től 2024.01.07-ig zárva tart, utolsó feladási napunk 2023.12.14 csütörtük.

Ebben az időszakban leadott rendeléseket befogadjuk, de csak nyitáskor, 2024.01.08.-án  tudjuk feldolgozni, megértésüket köszönjük!

Békés, Boldog Karácsonyt kíván a Greenberg csapata! 

Menny.:db

Változás

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállításunk megváltozott, miszerint minden héten egyszer, a csütörtöki napon adjuk át a Futárszolgálatos kollégának a megrendelt termékekeket!

Kérem, ennek tudatában adják le a rendelésüket!

Köszönjük szíves megértésüket!

További szép napot kíván a Greenberg csapata!

Leírás és Paraméterek

A Gripple M huzalfeszítő használata nagyon egyszerű. A huzalt két irányból szembefordítva, vagy egyik irányba áthúzva és visszafordítva hurkot képezve tudjuk szerelni. Kisebb feszítést akár kézzel, vagy Gripple fogóval erőszabályozaottan is megfeszíthetjük a huzalt. A huzal mindig csak egy irányba mozog a feszítőszemen belül a másik irányba pedig fékez, Az Gripple M 3mm átmérőjű huzalhoz ajánlott.  

3mm átmérőjű huzalhoz

Youtube videók