Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 09. 30. 00:00:00
Téli növénytakarók

 

A téli növénytakarók használatával meg tudja óvni azokat a növényeket a tél káros hatásaitól, amiket nem tud zárt helyre menekíteni.

2021. 08. 23. 12:27:00
Vertical zöldfal

 

Vertical zöldfalak segítségével télen és nyáron zöldbe boríthatja otthonát vagy akár az irodáját is! A zöldfalak használata nem számít újdonságnak, még azok is szívesen választják ezt a beltéri vagy kültéri kiegészítőt, akik az élő növényeket részesítik előnyben.

2021. 07. 20. 13:33:00
Fiskars esőztetők, öntözőfejek, locsolási kiegészítők egy helyen!

Fiskars vízporlasztó fúvókák, markolatok, locsoláshoz kapcsolódó termékek, magas minőség, elérhető áron, találja meg eszközeit nálunk!

2021. 06. 20. 12:26:00
Mosaic panel és társai a kertben, beltéren is jól mutatnak

 

Mosaic panel, Privát panel és Classic panel, bármelyikből válhat a kert vagy akár a szoba új dísze! A Mosaic panel és a többi, hasonló típusú dekorációs térelválasztó kültéren és beltéren is tökéletesen kihasználható. A szobákban paravánként, térelválasztóként funkcionálhatnak, nincs szükség semmilyen átépítésre, új falak felhúzására, csupán telepíteni kell őket ott, ahol dekoratív térleválasztásra van szükség.

2021. 05. 17. 12:29:00
BIOgardena szervestrágyákkal dúsan termő kertje lehet!

 

BIOgardena szervestrágyák felhasználásával hatékonyan tudja növelni a kert talajának tápanyagtartalmát és ezzel együtt a növények jobb tápanyagellátását biztosítani!

2021. 04. 14. 16:18:11
Modulo Garden magaságyás, a mini kert bárhová!

 

Modulo Garden magaságyással egy vagy több, saját mini kertet telepíthet a teraszra vagy az udvarra! A kertészkedés nem csak azok számára adott, akiknek saját kertjük van, már az erkélyen, teraszon, kis udvarban is lehet veteményese, virágágyása bárkinek. Ehhez nincsen szükség semmi másra, csak egy kis földre, palántákra, vetőmagokra, na és a Modulo Garden magaságyásra!

2021. 03. 19. 12:23:35
Mini üvegházak, tőzegtabletta, természetes cserepek: ideje palántázni!

 

mini üvegházak, a tőzeg cserepek és a tőzegtabletták ideje lassan elérkezik, szerezze be őket palántázáshoz! Az időjárás ilyenkor még szeret szeszélyeskedni, a ragyogó napsütést könnyen felválthatja a hószállingózás, a simogató meleget a kemény, hajnali fagyok. A tavasz ígérete mégis ott lebeg már és érezhető a levegőben. A virágoskertek, konyhakertek ideje hamarosan elérkezik, megkezdődhet a palántázás időszaka. A palántázás a növények szabadba történő kiültetését megelőző időszakot jelenti. Ha körültekintően csináljuk, akkor szép, életerős növényeket nevelhetünk, amik megfelelően felkészültek az őket érő kihívásokra.

2021. 01. 19. 13:51:38
A Fiskars háztartási eszközök nem okoznak csalódást!

Fiskars háztartási eszközök, online rendeléssel, gyors kiszállítással, kedvező áron, válasszon megbízható termékeket

2020. 12. 02. 12:48:11
Téli növénytakarók, gurulós virágalátétek a terasz téli felkészítéséhez

 

A tél már a nyakunkon van, ezt le sem tagadhatnánk. A felelősségteljes és gyakorlott kertészek ilyenkorra már elvégzik a felkészülést a hideg időszakra, gondoskodnak a nem fagytűrő növényekről, és elkezdik tervezni a tavaszi feladatokat. Sokan vannak viszont, akik ilyen, vagy olyan okok miatt elhalasztották ezt az utolsó idei feladatot, vagy nem is tudják pontosan, hogy melyik növénnyel mit is kell tenniük.

2020. 10. 15. 12:46:14
Őszi eszközök a kert rendbentartásához

 

Ha megérkezik az ősz, akkor újfajta kihívás előtt állnak a kerttulajdonosok és hobbikertészek: fel kell készíteniük a kertjüket a télre. Szerencsére ez nem annyira nehéz feladat, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen számos őszi eszköz és kellék áll a rendelkezésünkre, amelyek használatával gyorsan és hatékonyan végezhetjük el a munkálatokat.