Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Növényi tápok

Levél- és talajtrágyák

  • A DAMISOL® levéltrágya család, szabadalmaztatott eljárással készül, figyelembe véve az adott kultúrnövények igényeit.
  • Csak hormonmentes, környezetbarát, természetazonos, vegytiszta anyagokat tartalmaz, amelyekből a növény általában is építkezik, így kielégíti az „öko-”, illetve részben a biotermesztés által támasztott követelményeket is.
  • A BiOGardena® ökotrágyák biogazdaságokban is alkalmazhatóak.
  • A BiOGardena ökológiai tápanyagok javítják a talaj szerkezetét, termékenységet és pozitívan befolyásolják a humusz képző hasznos mikroorganizmusok fejlődését, valamint biztosítják növényei számára optimális növekedést és erősítik a betegségekkel szembeni természetes ellenállását is.

Damisol tápoldatok a növények egészségéért

A kerti munkálatok során nagy figyelmet kell szentelni annak, hogy a területen termesztett növények megfelelő gondozásban részesüljenek. A körültekintő munka mindig meghozza a gyümölcsét, ami abban az esetben is igaz, ha történetesen a növénytermesztésről van szó. A Damisol Kft. által gyártott tápoldatot a szakemberek speciális, szabadalmaztatott eljárással készítik szem előtt tartva, hogy az adott növény - például alma, szilva, repce, napraforgó, kukorica - milyen tápanyagokat igényel. A hiánytünetek mérséklésére, megszüntetésére kifejlesztett termékek kizárólag környezetbarát alapanyagok felhasználásával kerülnek előállításra. A tápoldatok sem hormonokat, sem pedig vegyszereket nem tartalmaznak, csak természetes hatóanyagok révén biztosítják a kultúrnövények egészséges fejlődését.

Kínálatunkban többféle Damisol tápoldat is megtalálható attól függően, hogy milyen növény gondozásáról, illetve milyen probléma kezeléséről van szó. Az általános kondíció javítók segítenek a magnézium, a bór-cink, a kálcium, a kálium és a nitrogén hiány kezelésében. A dísznövények gondozását illetően a muskátlikhoz, illetve örökzöldekhez is kínálunk megfelelő tápoldatokat, de a gabonafélékhez, gyümölcsökhöz, zöldségekhez, illetve a pázsit karbantartásához, életre keltéséhez is vannak megfelelő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátumok. A Damisol termékcsalád termékei a minőség, a megbízhatóság és a garancia jegyében készülnek, hogy minden kertgazda profi munkát végezhessen, és életerős növényeket nevelhessen.