Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Belátás korlátozás

A természetes alapanyagokból készülő belátásgátló kerítések nádszövet, illetve bambusz felhasználásával kerülnek előállításra, így remekül összeegyeztethetők az öko vagy bio életmód sajátosságaival. Kínálatunkban a természetes mellett műanyag kerítések is szerepelnek, de színüknek és igényes megjelenésüknek köszönhetően könnyedén egy kellemes, nyugodt környezetet alakíthatunk ki.

Természetes hatású belátásgátló kerítések

A pozitív élményekkel teli, stresszmentes életmód egyik legfontosabb feltétele, hogy otthona minden szempontból alkalmas legyen a zavaró tényezők nélküli pihenésre. Szerencséje van, ha a ház mellett néhány négyzetméter füves terület is a rendelkezésére áll, hiszen ez kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a szabadidejét természetes közegben töltse. Ehhez viszont szükség van arra, hogy a kertet egy dekoratív, ugyanakkor ellenálló belátásgátló kerítés vegye körül, ami megakadályozza, hogy a kíváncsi szomszédok, vagy az utcán elhaladó idegen emberek belássanak a területre, és megzavarják a gondtalan pihenését. A lehatárolás biztonsági okokból sem mellékes, hiszen így nehezen lehet felmérni, milyen értékű tárgyak birtokában van. Kínálatunkban többféle megoldás is rendelkezésre áll annak függvényében, hogy milyen stílusú kerítéssel szeretné megóvni az intim szféráját.

Mindegyik termékünk esetében elmondható, hogy színben és kialakításban is természetes hatásúak, aminek köszönhetően remekül beleolvadnak a környezetbe. A természetes alapanyagokból készülő belátásgátló kerítések nádszövet, illetve bambusz felhasználásával kerülnek előállításra, így remekül összeegyeztethetők az öko vagy bio életmód sajátosságaival. Kínálatunkban a műanyag kerítések is szerepelnek, melyek bár nem a természetből nyert alapanyagokból készülnek, de a kinézetük, színük alapján remekül illenek a nyugtató hatású környezetbe. A textil belátásgátló kerítések szintén alternatív megoldást kínálnak, ha egy masszív, ugyanakkor dekoratív határolóegységre van szükség a felhőtlen pihenéshez.