Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Karók

Kínálatunkban többféle méretű és kialakítású növénytámasz is elérhető, így könnyedén meg tudja találni azokat a változatokat, amikre szüksége van. A vaskos, nehéz szárral rendelkező növények kitámasztására vastag, magas karókat kínálunk, melyek elég erősek ahhoz, hogy megtartsák őket.

Támaszok, karók a növények igényeire szabva

A növénygondozás során sok esetben szükség van arra, hogy a növényeket kitámassza annak érdekében, hogy a még gyenge növénycsemeték ne hajoljanak el a saját súlyuk alatt, illetve, hogy a növekedésük egyenesen felfelé történjen, és ne hajoljanak el oldalra. Mivel mindegyik növény eltérő tulajdonságokkal, méretekkel és igényekkel rendelkezik, ezért vásárlás előtt alaposan fel kell mérnie, hogy pontosan milyen támasztékokat kell beszereznie az eredményes növénytermesztéshez, virágneveléshez. Kínálatunkban többféle méretű és kialakítású növénytámasz is megtalálható, így könnyedén meg tudja találni azokat a változatokat, amikre szüksége van. A vaskos, nehéz szárral rendelkező növények kitámasztására vastag, magas karókat kínálunk, melyek elég erősek ahhoz, hogy megtartsák őket.

A paradicsomtermesztéshez a speciális kialakítású, spirál formájú, acélból készülő növénytámaszaink vannak, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy megfelelő alátámasztást nyújtsanak a zöldségeknek. A dísznövények esetében már nagyobb hangsúly van a dekoratív kinézeten, hiszen jó esély van rá, hogy ezek a növénytámaszok egész nap szem előtt vannak. Legyen szó ívelt vagy egyenes bambuszkaróról, virágpálcáról vagy viráglétráról, nálunk mindegyik könnyedén beszerezhető. Amennyiben a növény igényli a felfuttatást, akkor a kókuszkarók is rendelkezésre állnak, melyek elég vastagnak bizonyulnak a művelet végrehajtásához. A megfelelő méretű, formájú és kialakítású növénytámaszok használatával biztosítható a növények épsége, szépsége.