Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mindenféle növényhez kapható tápoldat

A házkörüli kiskertek, illetve a szobanövények is akkor lesznek igazán szépek, ha megfelelően tudnak fejlődni. Ehhez különféle tápanyagokra is szükségük van. Az erre a célra kifejlesztett minőségi tápoldat rendszeres használata biztosítja a létfontosságú makro- és mikroelemek beépülését a növényekbe, és lehetővé teszi a azok növekedését, virágba borulását és esetenként a terméseik beérését.

Azonban a fejlődés különböző szakaszaiban más-más tápoldat használata javasolt. Szerencsére a napjainkban kereskedelmi forgalomban lévő levéltrágyák előállítása során figyelembe veszi a gyártó az adott kultúrnövények igényeit is. Az ökotrágyák pedig még biogazdaságokban is használhatók. A hiánytünetek mérsékelésére kifejlesztett termékek kizárólag környezetbarát alapanyagok felhasználásával készülnek. A jó tápoldat hormonmentes és természetazonos, vegytiszta anyagokat tartalmaz. Az ilyen jellegű ökológiai készítmény javítja a talaj szerkezetét és ezzel fokozza a termékenységét, valamint pozitívan befolyásolja a humuszképző hasznos mikroorganizmusok fejlődését.

Emellett természetesen a növények optimális növekedését is biztosítja. A tápoldat igen hasznos abból a szempontból is, hogy jelentősen megnöveli az ültetett kultúra betegségekkel szembeni ellenálló képességét is. Az úgynevezett általános kondíciójavító készítménycsalád a legtöbb esetben ideális választás, de célzottan is megvásárolhatja a tápoldatot, adott dísznövényekhez, gabonafélékhez, gyümölcsökhöz, zöldségekhez és pázsithoz. A produktumok megfelelő módon történő alkalmazásával még kezdő kertészként is impozáns eredményeket érhet el.

Tartalomhoz tartozó címkék: kemikália Növénytápok tápoldat