Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mini üvegházak, tőzegtabletta, természetes cserepek: ideje palántázni!

mini üvegházakmini üvegházak, a tőzeg cserepek és a tőzegtabletták ideje lassan elérkezik, szerezze be őket palántázáshoz! Az időjárás ilyenkor még szeret szeszélyeskedni, a ragyogó napsütést könnyen felválthatja a hószállingózás, a simogató meleget a kemény, hajnali fagyok. A tavasz ígérete mégis ott lebeg már és érezhető a levegőben. A virágoskertek, konyhakertek ideje hamarosan elérkezik, megkezdődhet a palántázás időszaka. A palántázás a növények szabadba történő kiültetését megelőző időszakot jelenti. Ha körültekintően csináljuk, akkor szép, életerős növényeket nevelhetünk, amik megfelelően felkészültek az őket érő kihívásokra.

A palántázáshoz, csak úgy, mint a kertészkedéshez is, szükség van néhány alapvető eszközre, amiknek a segítségével a növények számára ideális körülményeket lehet teremteni és megerősíteni őket. A szobában vagy a kerti épületben is lehet mini üvegházat készíteni, felsorakoztatni benne a természetes cserepekbe ültetett virágokat, zöldség palántákat, hogy mire elérkezik a kiültetés ideje, már elég erősek legyenek.

A palántázás eszközeit akár most, azonnal meg tudja vásárolni a mi webshopunkból. A mini üvegházak, a hagyományos üvegházakhoz hasonlóan olyan klímát tudnak teremteni a palánták számára, ami gyorsabb növekedést biztosít, ennek köszönhetően azok se maradnak le a kiültetésről, akik esetleg későn kezdtek bele a palánták nevelésébe.

mini üvegházak egy széles műanyag tálcából állnak, amin elfér akár egyszerre több, mint egy tucat, tőzegcserepes palánta is. A mini üvegház tálcáját a tetővel lefedve máris kellemes környezet veszi körbe a fagyra érzékeny növényeket. A mini üvegházak bizonyos típusain szellőzőnyílás is található az oxigén pótlásához, ennek köszönhetően pedig a csíráztatás és a növénynevelés még biztonságosabbá tehető.

mini üvegházak mellett a tőzegtabletta használata is segíti a gyorsabb növekedést, akár magról is. A természetes cserepek használata szintén rendkívül praktikus, ezeknek köszönhetően ugyanis a növényeket cseréppel együtt ki lehet ültetni, mivel azok tőzegből készültek. Környezetbarát, hatékony és természetes. A palántázás ideje elkezdődött, ne maradjon le róla!