Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Modulo Garden magaságyás, a mini kert bárhová!

Modulo Garden magaságyásModulo Garden magaságyással egy vagy több, saját mini kertet telepíthet a teraszra vagy az udvarra! A kertészkedés nem csak azok számára adott, akiknek saját kertjük van, már az erkélyen, teraszon, kis udvarban is lehet veteményese, virágágyása bárkinek. Ehhez nincsen szükség semmi másra, csak egy kis földre, palántákra, vetőmagokra, na és a Modulo Garden magaságyásra!

Modulo Garden magaságyásA Modulo Garden magaságyás egy olyan innováció, ami a virágládákat és a kertet képes ötvözni, csupán egy négyzetméteren. A kertes ház udvarának gyönyörűen gondozott gyepét nem szeretné tönkre tenni külön veteményessel? Nincs már hely egy szép virágágyásnak a zöldségek mellett? Szeretné virágba borítani az erkélyt, de a cserepek, virágládák sokaságát nem tudja elhelyezni? A Modulo Garden magaságyás minden növényhez ideális és minden helyszínre könnyen telepíthető.

Modulo Garden magaságyásA magaságyás egyik nagy előnye, hogy megfelelő méretű ahhoz, hogy nagyobb mennyiségben tudjon növényeket ültetni bele. A Modulo Garden magaságyás európai fenyőből készült panelekből és horganyzott acélszerelvényekből áll, melyek összeszerelése egyszerűen és gyorsan megvalósítható. Amikor kész, egy négyzetméter nagyságú, mobil ágyást kapunk, amit már csak meg kell tölteni földdel és növényekkel. A webáruházunkban a Modulo Garden magaságyás kétféle típusban elérhető. Az egyik az alapdarab, a másik pedig ennek a lépcsős változata. Válasszon tetszés szerint vagy az alapján, hogy melyiket tudja helytakarékosan elhelyezni oda, ahová szeretné.

Modulo Garden magaságyásA magaságyáshoz további kiegészítők vásárolhatóak a webáruházunkból, például az ágyáshoz tervezett fóliasátor, aminek a segítségével saját kis melegházat is kialakíthatunk, illetve védhetjük a növényeket a hideg időtől, ha nem áll módunkban fedett helyre vinni őket.

Modulo Garden magaságyás fűszerkerthez, virágzó balkonhoz vagy házi zöldség neveldéhez egyaránt ideális. Vásároljon belőle és nem kell lemondani a kertészkedésről, a növény nevelésről, illetve a már meglévő kertjét is ki tudja bővíteni vele! Kérdéseivel keressen minket bizalommal!