Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pulzáló esőztető, tripod talp, Be/Ki

Ár:
22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1027050
Elérhetőség: 5 napon belül szállítható
Amíg beállítja az esőztetőt nem kell többé oda-vissza szaladgálnia a csap és az esőztető között. Az új, innovatív nyitó/záró szelep lehetővé teszi, hogy megállítsa a víz áramlását az esőztetőnél, így könnyebben módosíthatja az öntözési területet anélkül, hogy vizes lenne. Az esőztető vezérlőgombjának használatával könnyen testreszabhatja a hatótávolságot Ø 26 méterig, az öntözőfejet beállíthatja az erős sugártól a permetezésig. Ha a talajba nehéz behatolni egy hagyományos esőztető tüskével, akkor a háromlábú talp lehetővé teszi, hogy a kertjében bárhova elhelyezze az esőztetőt. Az öntözési területet beállíthatja a félkörös lefedettségtől egészen 360°-ig.
Menny.:db

Változás

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállításunk megváltozott, miszerint minden héten egyszer, a csütörtöki napon adjuk át a Futárszolgálatos kollégának a megrendelt termékekeket!

Kérem, ennek tudatában adják le a rendelésüket!

Köszönjük szíves megértésüket!

További szép napot kíván a Greenberg csapata!

Leírás és Paraméterek

Előnyök: - A nyitó/záró szelep elzárja a vízáramot, hogy Ön száraz maradjon, anélkül, hogy a csap és az esőztető között szaladgál -Tartós sárgaréz és cink fémfej -Könnyen beállítható lefedettség Ø 26 méterig -A mintázat az erős vízsugártól a permetig állítható -A forgásvezérlőn könnyen állítható az öntözési terület a félkörös lefedettségtől egészen 360°-ig -A tartós háromlábú talp ideális kemény talaj esetén, tároláskor pedig fel lehet akasztani -500m2-nél nagyobb területekhez -Univerzális illeszkedés - Más márkákkal is kompatibilis