Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

S tömlőkocsi 15 m tömlővel

Ár:
41.990 Ft (33.063 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1020436
Elérhetőség: 5 napon belül szállítható
A kínálatunkban szereplő legkisebb tömlődob szett, amely tartalmazza mindazt, amire szüksége lehet kisebb kertjének, udvarának, illetve teraszának egyszerű locsolásához. A szett tartalmaz egy kiváló minőségű 9 mm-es (3/8""), 13,5 m hosszú kimeneti tömlőt, valamint egy praktikus, beépített kelléktárolót, amely az alábbiakkal felszerelt: egy állítható öntözőfej, egy többmenetes csaptelep csatlakozó és egy hasznos locsolófej, amely esőztetőként is használható. Szabad elhelyezése és a 360°-ban való forgása lehetővé teszi, hogy kertjének minden szegletét elérje, megnövelve ezáltal a locsolási területet. Ezen felül a tömlődob rendkívül könnyű, így egyszerűen mozgatható, illetve a tömlő kihúzása és visszatekerése is problémamentes. Mindezeket ötvözze a stílusos kialakítással a falra szerelhető lehetőséggel, és egy tetszetős all-inclusive csomagot kap, amelyet még elrejtenie sem kell.
Menny.:db

Változás

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállításunk megváltozott, miszerint minden héten egyszer, a csütörtöki napon adjuk át a Futárszolgálatos kollégának a megrendelt termékekeket!

Kérem, ennek tudatában adják le a rendelésüket!

Köszönjük szíves megértésüket!

További szép napot kíván a Greenberg csapata!

Leírás és Paraméterek

Előnyök: -Szabad elhelyezés és 360°-os forgás az extraszéles locsolási területért -9 mm-es (3/8”) kimeneti tömlő 13,5 m hosszú STOP funkciós tömlő-gyorscsatlakozóval, könnyen le- és visszatekerhető -9 mm-es (3/8”) bemeneti tömlő gyorscsatlakozóval, 1,5 m hosszú -A párnázott lábak jó tapadást biztosítanak a talajon és a teraszon -A beépített tárolórekesz tartalmaz öntözőfejet, univerzális csaptelep csatlakozót, fűbe leszúrható tüskét, amely rögzíti a tömlődobot és segíti a locsolófej esőztetőként való használatát. -Az univerzális csaptelep csatlakozó három menetmérettel rendelkezik, hogy illeszkedjen a leggyakoribb csapméretekhez Tartalmaz: 1 db 9 mm-es (3/8"") tömlő-gyorscsatlakozót STOP csatlakozóval 9 mm-es (3/8"") tömlő Teljes tömlőhossz: 15 m Választható fali tartó külön megvásárolható. Univerzális illeszkedés – Más márkákkal kompatibilis