Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejsze, balta, kalapács

Háztartásunkban mindig újabb és újabb kihívásokra lelünk, amikhez olyan eszközökre van szükség, amikkel élvezettel vágunk bele bármely probléma megoldásának. A Fiskars fejszék, balták és kalapácsok ideális társunk ezekben a feladatokba. Ultra éles vágóélének és ultrakönnyű, de igen tartós Fibercomp nyelének köszönhetően, leveszi a felesleges erőkifejtés terhét a vállunkról. Tökéletes egyensúly és Speciális 3D markolatkialakítás, amely elnyeli a rázkódást és még biztonságosabb, kényelmesebb használatot biztosít.

Rendezés:
Nézet:

Minőségi Fiskars balták, fejszék kerti munkálatokhoz

Ha a kertben a dísznövények, pázsitok és zöldségpalánták mellett, gyümölcsfák is helyet kapnak, akkor érdemes kéznél tartani egy jó minőségű fejszét, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor kell sort keríteni a használatára. Az is előfordulhat, hogy a házban fatüzelésű kazán adja télen a meleget, amikor is szintén szükség mutatkozik arra, hogy rendelkezésre álljon egy minden szempontból megfelelő balta. A tűzifa aprítás még azokat a férfiakat is nagy kihívás elé tudja állítani, akik már meglehetősen gyakorlottak e tevékenységben. Amennyiben viszont egy Fiskars fejsze kerül a kezükbe, akkor sokkal gyorsabban és könnyebben tudják elvégezni a munkájukat, ami kétségkívül rengeteg előnyt tartogat a számukra.

A kínálatunk kialakításakor gondoltunk az eltérő igényekre, éppen ezért a kis és közepes hasító-, a hosszú rönkhasító, valamint a kempingfejsze is szerepel a választékban. Az, hogy melyik bizonyul ideális választásnak, az kizárólag az egyéni megítéléstől és persze a munka nehézségi fokától függ. Bár a munkaeszközök eltérő mérettel rendelkeznek, ami mindegyik Fiskars balta esetében adott, az a magas minőség, illetve a professzionális tervezés, és ezek a paraméterek kiemelkedővé teszik a márkatermékeket. A kényelmes markolat, a csúszásgátló bevonat és a rázkódásnyelő funkció mind azt a célt szolgálja, hogy balta használata ne okozzon nehézséget. A kétszeresen edzett fej, a teflon bevonat és a nagyfokú hasítószilárdság pedig, szintén hozzájárul ahhoz, hogy a favágás, faaprítás élvezetes elfoglaltság legyen, ne pedig kőkemény szenvedés.