Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szükség van a szeparátorra a térkövek közé

 

Térköveket vagy nehezebb dolgokat szeretne szállítani, de fél, hogy megreped vagy eltörik az anyag transzport közben? Iparterületen dolgozik és minden nap szüksége lenne egy ilyen eszközre Önnek és munkatársainak? Nem tudja, mi erre a biztos megoldás?

Ne aggódjon, mi tudunk ebben segítséget nyújtani! Az ilyenkor használatos eszköz neve a szeparátor. A szó jelentése elkülöníteni, elszigetelni, ami tökéletesen illik a használati tárgy funkciójára. A gigantikus és kisebb méretű térkövek esetében egyaránt fontos, hogy ne sérüljön meg még a legminimálisabb mértékben sem egy darab sem, mivel valószínűleg egy kicsi hiba is elég ahhoz, hogy ne passzoljanak egymáshoz a beton elemek, így pedig, csak pazarolná az anyagot. A szeparátor pontosan erre szolgál, hogy ezt elkerülje, mivel polipropilén hálójának köszönhetően rendkívül magas ellenálló képességgel rendelkezik és folyamatos nagy terhelés alatt is jól működik a defenzív tulajdonsága.

Polipropilén hálókat nem feltétlenül kizárólag a szeparátornál használják, hanem a sportokban is. Például a minőségi kézilabda, futballkapuk, tollaslabda és teniszhálóknál. Nyilvánvalóan a fent említettekhez képest a szeparátor sokkal strapabíróbbnak számít, mivel egy nagyon szilárd szilvaméretű polipropilénből készül. Jelenleg webáruházunk ajánlatai között felfedezhető több különböző méretű és színű szeparátor is, amely garantáltan minőségi termék és biztosíthatjuk arról, hogy maximálisan ki tudja használni a termékünk speciális elkülönítő, elszigetelő és védelmi funkcióit is.

Tartalomhoz tartozó címkék: szeparátor minőségi szeparátor