Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Téli növénytakarók

A téli növénytakarókba burkolja kinti növényeit!

téli növénytakaróktéli növénytakarók használatával meg tudja óvni azokat a növényeket a tél káros hatásaitól, amiket nem tud zárt helyre menekíteni. A nagyobb méretű balkon növények, amik nyáron díszítik a kertet és a teraszt télen is igénylik a gondoskodást. A hó és a fagy ellen olyan téli növénytakarókkal lehet védekezni, amik a teljes növényt képesek befedni és őrködnek annak téli álma felett.

A téli növénytakarók között számos modell elérhető a webáruházunkban, amik megbízhatóan működnek a tél teljes ideje alatt. A takarók anyaga lehet mesterséges, polipropilén vagy természetes anyagú szövet is, jutából, fehér vagy zöld színben, egy vagy dupla rétegű változatban. Amikor tavasszal felmelegszik az idő és nincs már szükség a speciális növényvédő textília szolgálataira, a növényeket sértetlenül lehet kitenni újra a balkonra, a kertbe.

A webshopunk termékei között sokféle növényvédő textília elérhető, méghozzá kedvező téli növénytakaró árakon. Óvja érzékeny növényeit online megvásárolható, minőségi növénytakarókkal!

Természetes téli növénytakarók juta vászonból

természetes téli növénytakaróktermészetes téli növénytakarók is megtalálhatóak a webáruházunk termékei között. Alapvetően kétféle növénytakarót tudunk megkülönböztetni, ha az alapanyagból indulunk ki. Vannak a polipropilénből gyártott termékek és azok a természetes téli növénytakarók, amiknek az anyaga nem mesterséges. A nálunk megvásárolható természetes téli növénytakarók juta szövetből készülnek.

A kínálatból ki tudjuk emelni a Natursac jutazsákot, valamint a Nort Natureroll védőtakarót. Mind a kettő természetes téli növénytakaró natúr anyagból, juta vászonból készült, a színe is barna, természetes. Az is a natúr anyagok mellett szóló érv, hogy nem ütnek el a környezetüktől és bele tudnak olvadni a kert színeibe. Hatékony és nem utolsó sorban környezetbarát megoldás az átteleltetésre, ami használat után lebomlik, méghozzá teljesen.

A természetes téli növénytakarók ára is vonzó, nem csak az anyaga vagy a megjelenése. Amennyiben érdeklik ezek a termékek, a megadott elérhetőségeinken tud róluk további információkat kérni a kollégáinktól.

Téli növénytakarók polipropilénből? Igen!

téli növénytakarók-Téli növénytakarók polipropilén változatban is készülnek, melyek sokoldalú megoldást nyújtanak a növények védelmére!

A természetes növénytakarók mellett kaphatóak mesterséges alapanyagú modellek is, ezek közé tartozik a Nort Ouatex, valamint a Maxifleece. A polipropilén szövetből készült téli növénytakarók megszűrik a fényt, és úgy óvják a növényeket, hogy azok nem száradnak ki, ugyanis alapanyagukból adódóan lég- és vízáteresztők. Akár olyan szélsőséges időjárási tényezőkkel szemben is ellenállóak, mint amilyen a jégeső, ráadásul a növények rügyeit is képesek megóvni ilyen körülmények között.

Ám a téli növénytakarók kiválasztásánál nem az alapanyag az egyetlen szempont. Érdemes figyelembe venni a kiválasztott modell zárszerkezetét, ez ugyanis befolyásolja, hogy mennyire lesz praktikus a felhelyezés és levétel, valamint a gondozás. Az egyszerűbb változatokat rá kell tekerni a növényre, de vannak cipzáras és tépőzáras modellek, továbbá olyanok is, amiknek behúzó van az alján. És mit érdemes tudni a használatról?

Enyhébb téli időben a nem fagytűrő növényeket sem feltétlenül kell beltéren teleltetni, ezek esetében is hatékony megoldást nyújtanak a téli növénytakarók. Célszerű védett helyen, a házfal mentén elhelyezni a növényeket, ahol egyébként is néhány fokkal melegebb van a kert többi részéhez képest, így a takarók védelmében már nem eshet bajuk. Ajánlott rendszeresen ellenőrizni és szellőztetni a takarókat, ezzel elejét lehet venni a rothadásnak.

Készüljön a télre velünk! Válogasson bátran, és szerezzen be időben mindent a havazás és a fagyok megérkezése előtt!