Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vertical zöldfal

Vertical zöldfal: örök zöldellés öntözés nélkül

Vertical zöldfalakVertical zöldfalak segítségével télen és nyáron zöldbe boríthatja otthonát vagy akár az irodáját is! A zöldfalak használata nem számít újdonságnak, még azok is szívesen választják ezt a beltéri vagy kültéri kiegészítőt, akik az élő növényeket részesítik előnyben.

zöldfalakból Vertical modelleket érdemes választani, ha a vevőnek az a célja, hogy a vertikálisan elterülő kertje valóban olyan hatást keltsen, mintha élő, lélegző növények burjánzanának a falak mentén. A valóban igényes zöldfal egyik ismérve, hogy közelről sem hat műnek, hiszen első sorban díszítő funkcióval bír. A Vertical zöldfalak teljes mértékben meg tudnak felelni ennek az elvárásnak. Ha Ön a Vertical zöldfalaival szeretné zöldebbé tenni egy ingatlan belső tereit vagy meggátolni a belátást a kertbe, akkor nem fog csalódni sem a látványban, sem pedig a termék tartósságában!

Ismerje meg a Vertical zöldfalak modelljeit közelebbről is, hogy ki tudja választani a rendelkezésre álló kínálatból azt, ami illik az elképzeléseihez!

Vertical Forest zöldfal és Lavanda zöldfal beltérre vagy kültérre

Vertical Forest zöldfalA Vertical Forest zöldfal az erdő fáinak lombjait idézi meg! Az ültetés és gondozás lépéseit elfelejtheti, viszont a látványban bármikor és az ingatlan tereinek bármelyikében gyönyörködhet. A Vertical Forest zöldfal az erdő növényeivel díszített vertikális díszítőelem, ami képes természetes hangulatot varázsolni bárhová.

Aki szeretné a zöldet egy kicsit színesíteni vagy virágosabb hangulatú díszítőelemekre vágyik, annak a Vertical Lavanda zöldfalat ajánljuk. A Vertical Lavanda zöldfal a levendula lilaságát csempészi a nappaliba, a teraszra vagy akár a fürdőszoba csempéi elé. A Vertical Forest zöldfal mellett, azzal kombinálva is csodásan mutat, de önmagában is szép látvány.

A zöldfalakat egyszerűen lehet rögzíteni, méretezhetőek és fakulás, törés, széthullás nélkül tudnak hosszú távon a lakás, iroda, bármilyen külső vagy belső tér díszévé válni. Erről a zöldfalak modern anyaga, a polietilén gondoskodik. A webáruházunkban további modellek is megtalálhatóak zöldfal kategóriában, ismerje meg őket is!

Vertical Red Lauro zöldfal és Tropic zöldfal is kerülhet a falakra!

Vertical Red Lauro zöldfalA Vertical Red Lauro zöldfal a Vertical termékek egy további képviselője, ami a vörös babér színpompás külsejét idézi meg. Az örökzöld sövényt, térelválasztót alkotó, vörösbe hajló zöld levelekből a teraszon is pompás belátást gátoló zöldfal válik. A Vertical Red Lauro zöldfal polietilénből készült elemei hűen utánozzák a kedvelt díszcserje leveleinek formáit, színárnyalatait is.

Vertical Red Lauro zöldfal szépsége tagadhatatlan, de ha valaki egy kis trópusi egzotikumra vágyik, akkor a Vertival Tropic zöldfalat ajánljuk a figyelmébe és az otthonába. A trópusi esőerdők bujaságát, a párától fényes és az esőtől csillogó leveleket viszi el otthonába ez a Vertical termék.

A trópusi esőerdő hangulat első sorban a vizesblokkokban mutat jól, de vendéglátó egységek, wellness létesítmények sem nélkülözhetik az időtálló zöldfalak előnyeit. Válassza ki a kedvére valót, rögzítse és több dolga nincs vele! A webáruházunkban forgalmazott Vertical termékekről érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!