Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 04. 14. 16:18:11
Modulo Garden magaságyás, a mini kert bárhová!

 

Modulo Garden magaságyással egy vagy több, saját mini kertet telepíthet a teraszra vagy az udvarra! A kertészkedés nem csak azok számára adott, akiknek saját kertjük van, már az erkélyen, teraszon, kis udvarban is lehet veteményese, virágágyása bárkinek. Ehhez nincsen szükség semmi másra, csak egy kis földre, palántákra, vetőmagokra, na és a Modulo Garden magaságyásra!

2021. 03. 19. 12:23:35
Mini üvegházak, tőzegtabletta, természetes cserepek: ideje palántázni!

 

mini üvegházak, a tőzeg cserepek és a tőzegtabletták ideje lassan elérkezik, szerezze be őket palántázáshoz! Az időjárás ilyenkor még szeret szeszélyeskedni, a ragyogó napsütést könnyen felválthatja a hószállingózás, a simogató meleget a kemény, hajnali fagyok. A tavasz ígérete mégis ott lebeg már és érezhető a levegőben. A virágoskertek, konyhakertek ideje hamarosan elérkezik, megkezdődhet a palántázás időszaka. A palántázás a növények szabadba történő kiültetését megelőző időszakot jelenti. Ha körültekintően csináljuk, akkor szép, életerős növényeket nevelhetünk, amik megfelelően felkészültek az őket érő kihívásokra.

2021. 01. 19. 13:51:38
A Fiskars háztartási eszközök nem okoznak csalódást!

Fiskars háztartási eszközök, online rendeléssel, gyors kiszállítással, kedvező áron, válasszon megbízható termékeket

2020. 12. 02. 12:48:11
Téli növénytakarók, gurulós virágalátétek a terasz téli felkészítéséhez

 

A tél már a nyakunkon van, ezt le sem tagadhatnánk. A felelősségteljes és gyakorlott kertészek ilyenkorra már elvégzik a felkészülést a hideg időszakra, gondoskodnak a nem fagytűrő növényekről, és elkezdik tervezni a tavaszi feladatokat. Sokan vannak viszont, akik ilyen, vagy olyan okok miatt elhalasztották ezt az utolsó idei feladatot, vagy nem is tudják pontosan, hogy melyik növénnyel mit is kell tenniük.

2020. 10. 15. 12:46:14
Őszi eszközök a kert rendbentartásához

 

Ha megérkezik az ősz, akkor újfajta kihívás előtt állnak a kerttulajdonosok és hobbikertészek: fel kell készíteniük a kertjüket a télre. Szerencsére ez nem annyira nehéz feladat, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen számos őszi eszköz és kellék áll a rendelkezésünkre, amelyek használatával gyorsan és hatékonyan végezhetjük el a munkálatokat.

2020. 10. 08. 00:00:00
TIPPEK ÉS TRÜKKÖK AZ ŐSZI GYEPGONDOZÁSHOZ

 

Az ősz fontos idő a gyep életében, tudja meg, miért érdemes figyelmet fordítani az őszi trágyázásra!

2019. 09. 27. 14:00:00

Az emberiség már a kezdetek óta foglalkozik növénytermesztéssel. Megélhetési célból választották az emberek az élet ilyen formáját akkoriban. A paradicsom termesztésének kiindulási pontja Közép és Dél-Amerika volt a 16. század végén, majd 2 évszáddal később már hazánkban is népszerűvé vált.

2019. 09. 24. 12:00:00

 

Szüksége lenne cseperedő növényének megfelelő támasztékra, de nem tudja, hogy hol keresse? Környezetbarátként gondolkozik? Webáruházunkon keresztül való rendelés esetén maximum három napon belül hozzájuthat a növényét kiválóan megtartó alkalmatossághoz, ami éppenséggel lehet egy fás- vagy lágyszárú bambuszkaró is.

2019. 09. 20. 15:00:00

 

Az idők kezdete óta a növénytermesztés fontos részét képezte az emberek mindennapjainak. Eleinte kizárólag saját termesztésre majd később megélhetési célból is. Napjainkban már dísznövényként is funkcionálhatnak. Amikor növénye a fejlődés során elér egy bizonyos szintet, akkor mindenképpen szüksége lehet megfelelő növénytámaszra, mivel nagy esély van arra, hogy a saját súlya alatt összeroskadhat.

2019. 09. 17. 13:00:00

 

Szeretne gondtalanul pihenni, feltöltődni a saját udvarában? Idegenek, járókelők vagy a szomszédok bekukucskálása zavarja ebben? Esetleg csak szeretné elkülöníteni kertjét a szomszédjáétól? Valami stílusos dolgot keres erre a célra?